آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج

با درایت همه از جمله کالدرون به قهرمانی ادامه می دهیم

باشگاه پرسپولیس پس از جلسه امشب اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس بیانیه ای را صادرکرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۰۷ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 28
کد خبر: ۳۲۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از ساعت شانزده عصر امروز آغاز و به مدت پنج ساعت به طول انجامید.

 

در این جلسه درباره چالش‌های مالی پیش رو، برنامه‌های اقتصادی و برنامه‌های تیم در نیم فصل دوم گفتگو شد.

 

در پایان این نشست اعضای هیأت مدیره و مدیر عامل بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است:

 

هیأت مدیره و مدیر عامل پرسپولیس، قهرمانی و صدرنشینی در پایان نیم فصل اول لیگ نوزدهم و صعود به مرحله نیمه نهایی جام حذفی کشور را به همه هواداران عزیز، پیشکسوتان گرامی، کادر فنی توانا و دانا، بازیکنان غیرتمند و در مجموع تمام خانواده بزرگ پرسپولیس تبریک می‌گوید.

 

تردیدی نیست که این موفقیت که به یاری خدا، منشأ پیروزی‌های بعدی و قهرمانی خواهد بود بدون تلاش و همکاری گروهی و جانانه تمام اعضای این خانواده محقق نمی‌شد. گذر مراحل دشوار به لطف اتحاد بزرگ پرسپولیس رقم خورد و باشگاه پرسپولیس به سهم خود مراتب سپاس و تقدیر خویش را از حمایت هواداران عاشق، بزرگان و پیشکسوتان دلسوز، درایت و توانمندی آقای کالدرون و دستیاران و همکاری مدیر برنامه ایشان، سختکوشی و تعصب بازیکنان غیرتمند و تلاش عوامل فداکار تیم و باشگاه اعلام می‌دارد.

 

همه اینها در کنار هم باعث شد تا با وجود تمام چالش‌های مالی و رقابت سنگین ورزشی، امروز پرسپولیس را بار دیگر در صدر جدول بازی‌ها و دارای عنوان قهرمانی در آغاز تعطیلات نیم فصل بدانیم و این موفقیت را که با اتحاد و همدلی، نوید قهرمانی در پایان فصل می‌دهد با هم و در کنار هم جشن بگیریم.

 

هیأت مدیره و مدیرعامل پرسپولیس همچنین در بخش دیگری از این پیام، سال نو مسیحی را به سرمربی تیم، دیگر اعضای مسیحی تیم و هواداران مسیحی پرسپولیس در ایران و سراسر دنیا تبریک گفتند و ابراز امیدواری کردند سال جدید برای ایشان و همه مردم دنیا سالی سرشار از سلامتی، شادی، موفقیت و مهربانی باشد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار